Home

The Zoete Broodjes project space will be temporarily transformed into a clubhouse for the Fanclub-Order your Happiness. Together with Willem de Ridder – Fluxus-artist and writer of the book ‘Spiegelogie’ (Lessons for life influence), the clubhouse will be initiated during the opening. By joining the Fanclub you will notice that the whole universe will become your dedicated fan.

De Zoete Broodjes wordt tijdelijk getransformeerd tot een clubhuis voor de Fanclub-Bestel je Geluk. Samen met Willem de Ridder wordt tijdens de opening het clubhuis ingewijd.
Joanneke Meester en Wafae Ahalouch zijn kunstenaars die elkaar hebben gevonden in hun levensvisie die geïnspireerd is op het boek Spiegelogie van Willem de Ridder. Dit is een filosofie die vindt dat de werkelijkheid wordt, zoals men haar zelf beschrijft; ‘spiegelogie’. Er worden in diverse steden over de hele wereld Fanclub avonden georganiseerd. Op deze avonden treffen verschillende mensen elkaar om een positieve ervaring te beleven door fan te zijn van zichzelf en elkaar.
De kern is liefde/energie brengen en ontvangen van wild vreemden. Fanclub-Bestel je Geluk is er om opnieuw in contact te komen met dat wat we werkelijk zijn en je vastgeroeste patronen te doorbreken. Er bestaat geen krachtiger mens dan iemand die zich geliefd en gesteund voelt. Door je aan te sluiten bij de Fanclub zul je merken dat het hele universum jouw toegewijde fan is.
Tijdens de tentoonstellingsperiode zullen er enkele fanclub avonden georganiseerd worden waar men zich voor  kan intekenen. Kom je ook je geluk bestellen?
Project Space Zoete-Broodjes is a platform for contemporary art. Each solo presentation is part of the My Friends series in which the artist uses the space on an investigative and experimental way. Prior to the exhibition, the artist gets the opportunity to work two weeks in the project space. Presentations in the form of a site-specific work, an installation or a performance constitute the final result. http://www.zoetebroodjes.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s