Home

A response to Vincent van Gogh’s last but not posted letter.
Contributed artists/writers:: Cees Andriessen, Mischa Andriessen, Armeno Alberts, Korrie Besems, Ellen Grote Beverborg, Kaj Bras, Pam EmmerikGilles Frenken, Peter du Gardijn, Ramon Gieling, Marjolein de Groen, Ton de Gouw, Roos van HaaftenWout Herfkens, Joke Hermsen, Nico Huijbregts, Peter Jordaan, Kinke Kooi, Jelle Korevaar, Floor Kortbeek, Joanneke Meester, Jan Meijering, Marijke Mink, Marc Mulders, Rinke Nijburg, Erik OdijkStijn Peeters, Jan van der Pol, Marcel Reijerman, Hjalmar Riemersma, Arnold SasMarjan Teeuwen, Gerda ten Thije, Casper Verborg, Bernard Verhoeven, Berend Vink, Henk Visser, Jenny Ymker.

http://circadit.blogspot.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s