Home

On-Gestoord Verder: Ongestoord verder, Gestoord verder, Ongestoord gestoord verder, Gestoord ongestoord verder, Verstoord verder, Onverstoord verder etc. In het kader van tekenfestival The Big Draw worden de bezoekers van ACEC op vrolijke en speelse wijze uitgedaagd om te onderzoeken welke richting zij verkiezen in te slaan. Joanneke Meester ontwierp speciaal voor de lange tentoonstellingswand van ACEC een mural van maar liefst 30 meter. De met tape aangebrachte tekst ON-GESTOORD VERDER is op de muur in het ACEC gebouw niet in één oogopslag te lezen. Je moet er fysiek voor in beweging komen om te kunnen ontcijferen wat er staat om er vervolgens mee aan de gang te kunnen. Door de monumentaliteit van de letters kun je het schrift ook als abstracties van taal ervaren, als een tekening van lijnen of tekens van taal. Om het tekstbeeld te laten verstoren/storen is er dankbaar gebruik gemaakt van de groeven/uitsparingen in de wand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s